September 22, 2014

TOP3 favorites & disappointments / Merle



Kuuendaks TOP3 toodete tutvustajaks on Merle, kes on üks mu uusimatest kullateradest sõbrannade maastikul. Teame üksteist aastast, mil peeti Londonis suveolümpiamänge ning kinodes hullutasid inimesi filmid nagu "Django", "The Hunger Games", "Skyfall" ja "The perks of Being a Wallflower". Oma sünnipäeva jagab ta selliste kuulsustega nagu Adele, Chris Brown ning ka Karl Marxiga! Merle on väike päike – temaga koos olles on raske emotsioonituks jääda, kuna teda saadab igas tema tegemises nakkav kõrvuni naeratus. Olgu selleks tegevuseks kasvõi Uue Maailma Tänavafestivali koertenäituse korraldamine või elus esimest korda triatloni läbimine :) She can do it all! Merlel on ka meeletult armas ja vahva beagle Gisela, kes on mulle esimest korda pärast oma pere koera Fredi ja vanaema koera Silla surma meelde tuletanud, kui toredad koerad ikka on! Merle on sihikindel, positiivse ellusuhtumisega, sõbralik ning ettevõtlik naine, kes ei pelga kleite ja kontsakingi. Temaga saab nautida kinoekraanidel pakutavat filmi, tantsu vihtuda diskopõrandatel, ennast pooleks pugida India toidust või mõne klaasikese taga naistejuttu rääkida. Nii hea, et olen lisaks kõigile pikaajalistele sõbrannadele leidnud veel ühe pärli!



TOP3 Lemmikud

# 1 Maybelline, Volum Express Mascara The Colossal

Saavuta kolossaalne ripsmekaar kõigest ühe tušikihiga luues 9 korda volüümikama tulemuse! Maybelline Volum Express The Colossal ripsmetušš kollageene sisaldava koostisega ja mega harjaga aitab sul luua uskumatult täidlase tulemuse, mis ei lähe tükki.

Arvan, et volüümikordadega on veidi liialdatud, kuid siiski seni lemmik ripsmetušš. Teeb ripsmed tihedamaks ja pikemaks, lisaks tõesti ei lähe tükki. Eraldab kenasti ripsmed ja annab efektse tulemuse. Tušš on hästi püsiv, ei lähe naljalt laiali ja vihma käes või sporti tehes ei hakka koheselt jooksma. Samas võimalik maha pesta kasvõi veega. Tegemist on väga hea klassikalise harjaga ja peale kandmine on lihtne. Sobib ka kontaktläätsede kandjatele!


# 2 JOIK, Luksulik Ihukreem Kitsepiima ja Sheavõiga

Rikkaliku koostisega ehtsat kitsepiima sisaldav ihukreem on suurepärane turgutus igale nahatüübile, kuid eriti sobilik kuivema naha hoolduseks. Sheavõi ja oliivõi ning naturaalne E vitamiin niisutavad nahka ja jätavad selle sametiseks. Isuäratava lõhnaga!

Sööks või ära! Kuna ise ei ole suur kehakreemide armastaja, siis JOIK on suutnud minu meelt muuta. Samuti üks lemmikutest on JOIK Valge Tee Ihukreem Viinamarjaseemne Õliga. Kasutan neid korda mööda vahelduse eesmärgil, nii naha kui lõhna pärast. Imendub hästi naha sisse ja ei jäta nahka kleepuvaks – nahk jääb sametiseks. Rõõmsaks teeb ka tõsiasi, et tegemist on Eesti tootega ja kõik JOIK tooted valmivad hoole ja armastusega käsitööna väikestes partiides, kasutades vaid parimaid tooraineid, et tagada toodete kõrge kvaliteet. JOIK kehahooldustooted on nahasõbralikud, vabad parabeenidest, sulfaatidest, mineraal- ja silikoonõlidest ning teistest kahjulikest koostisosadest. Ühtegi JOIK toodet ei ole testitud loomade peal! :)


# 3 L’Oreal, 3 ühes puhastav mitsellaarvesi

Kõrge efektiivsuse ja mikropeene koostisega nahka puhastav vesi. Eemaldab koheselt kogu meigi ning ebapuhtused nahka ärritamata. Koostis sobib tundlikule nahale. Alkoholivaba, lõhnavaba, parabeenivaba. Ei tekita nahal kiskuvat tunnet, hüpoallergeeniline.

Ideaalne veidi laisale ilutoodete kasutajale nagu Mina :) Õrn ja efektiivne 3-ühes toime annab tulemuseks värske, siidise ja sileda naha. Eemaldab meigi + puhastab poorid ning eemaldab ebapuhtuse + niisutab ja rahustab ja kõike seda korraga. See on päris hea suurusega, et ei saa liialt ruttu otsa ja hind jääb mõistlikkuse piiri. Tihti puhastusvahendeid loed, et ei sobi silmaümbrustele või huultele. Mitsellaarvesi on sobilik aga nii näole, silmadele kui ka huultele = vähem potsikuid! Kallim ei saa ka pahurdada, et oled jälle igasugust manti kokku ostnud. 




TOP3 Pettumused

# 1 Rexona, Cotton Fresh Aerosol

Mitte kõige hullem pettumus, kuna enne ostu juba kartsin, et ei jää rahule. Ei ole nendesse usku lihtsalt – rull on parim! Määrib riided valgeks, isegi siis kui oled oodanud, et see ära kuivab. Jätab kaenla alla valge kihikese, selle vastu ei aita ka ootamine käed lae poole sirutatult.  Asja teeb hullemaks ka lõhn. Alguses on hea, kuid pärast muutub veidi ebameeldivalt hapukaks. Märkimata ei saa ka jätta, et peale kandes tõmbab hinge kinni (õhu kuivaks).


# 2 AVON, Õrn silmameigi eemaldaja

Ei ole kõige hullem toode, kuid enam ei osta. Lisaks nüüdseks olen avastanud L’Oreal 3 ühes puhastav mitsellaarvee, mida ilmselt nii pea välja ei vaheta. Toote puhul kurvastas see, et silmi tuli päris kaua aega hõõruda ennem, kui meik maha tuli (ka suurem kogus ei olnud abiks). Põhiline on siiski see, et ta ei aja silmi kipitama (minu puhul vähemalt mitte). Konsistents on kreemine, kuid nahal tundub ebameeldiv ja kohati kare. Hea see, et korki on pudelilt kerge lahti keerata ja seejärel uuesti peale panna, mitte nagu mõnel tootel, millel käib asi klapikesega ja siis pärast on seda klõpsu raske peale vajutada või läheb see üldse katki.


# 3 BEYU, Lip Cream 46

Lip Cream annab intensiivse värvi ja läikiva efekti. Katab sarnaselt huulepulgale ja on sama lihtne kasutada kui huuleläiget ning perfektne tulemus on garanteeritud. Sile tekstuur teeb kreemi hõlpsasti pealekantavaks ja huuled tunduvad imeliselt siidpehmed. Tänu innovatiivsele lühikestese ponikarvadest aplikaatorile on läikivat tekstuuri lihtne ühtlaselt ja täpselt huultele kanda. Pintsli kasutamine on nauding, isegi - või eriti - vähem kogenud kasutajate puhul.

Siidpehmusest on asi kaugel, pigem selline kohati liivane tunne. Ise ei ole eriline huulepulga austaja, seega pigem otsin midagi kerget ja mitte liialt niisutavat. Ei meeldi, kui jääb huultele raske tunne ja selle Lip Creamiga see kahjuks jäi. Aplikaatorile koguneb liialt palju kreemi ja kohati lausa tekib hirm, et ehk tilgub maha. Õnneks seda ise ei ostnud, sain Solarisest Naistekalt. Endale seda ei ostaks, aga värv on kena. Sattus kergesti ka suhu ja määris hambaid, keelt.

* * *

Päikest!

No comments :

Post a Comment