July 16, 2014

Hobinurk / Käevõrud

Mäletate, kui ostsin endale 60m pika elastse tamiili ning parandasin sellega enda paar lemmikut käevõru ära? Ei läinud kaua aega enne, kui olin soetanud endale esimesed pärlid, helmed, nõelad ja muud vidinad, et hakata ise endale käevõrusid tegema.

Ja see on nii lõbus! Lausa sõltuvust tekitav :) Asja miinuspool on see, et esimese hooga krabasin endale hirmus palju igasuguseid pärleid-helmeid kokku ning alles siis hakkasin vaatama, mida nendega edasi teha :D Ning see oli täiesti normaalne, kui üks mu helmepoe külastus või netipoe tellimus läks mulle umbes 20-30 eurot maksma. Just like that! Aga teate mis, see tegemiserõõm ja vaimustus on kõike seda täiega väärt! 

Eriti tore oli aga näha sõprade säravaid silmi, kui enda meisterdatud käevõrud neile üle andsin. Kasutasin käesolevat sünnipäevade-lõpetamiste aega ära ning valmistasin parimatele sõpradele just ise väiksed kingid. Sain palju positiivset tagasisidet ning kavatsen selle väikese hobiga kindlasti vaikselt edasigi tegeleda. Naljakas oli muidugi asjaolu, et olin eelnevalt valmistanud juba kaheksa käevõru teistele enne, kui lõpuks ühe endale ka tegin :)


Päikest!

1 comment :