July 31, 2014

Kingikott vol 2

Siit tuleb siis minu kingikottide saaga teine osa! Ühel juunikuu viimasel päeval sain ilusa kingikoti, mille sisu lõi jalad nõrgaks ja silmad särama (nagu igal naisel, ma arvan). Kingituse sain ühelt lapsevanemalt õppeaasta lõpu puhul :) nii armas, suur aitäh!


Kinkekoti sees peitis end aga see iludus - tõstsin selle välja ja suu vajus peaaegu maani lahti. Kosmeetikakott, mis on kaunistatud roosade roosiõite, erinevate mustrite ning ilusate värvidega. Suuruselt on ta eestvaates umbes A5 paberilehe suurusega, kuid laiuselt on see alumisest osast lausa 10 cm pikkune, seega see mahutab ikka päris palju!


Kott ise on kinnitatav n-ö kahekordselt. Kõigepealt on pealmine osa kinnitatud väikse magnetiga ning siis tuleb ilus heleroosa lukk. Ainuke asi, mis mind kulmu kortsutama pani, on luku paigutus või pikkus. Sest nagu te üleval asuvalt pildilt näha võite, jääb vasakusse äärde auk, mida ei saa kinni tõmmata (kohe luku lõpus). Seega selles kosmeetikakotis väiksemaid asju nagu huulepulki, ripsmetušše kahjuks kaasas ei saa kanda, need paneksid lihtsalt iga suuremagi rappumise peale jooksu. Mis mulle aga meeldib, on koti sisemus (millest ma kahjuks pilti ei teinud, nuuks). Seest on see üsna avar ning tagumisel küljel on väike tasku lukuga (sinna saab väiksemad asjad peitu panna!) ning eesmisel küljel on terve küljesuurune tasku, mis kinnitub ühe krõpsuga keskelt! Seega saab sinna ideaalselt panna näiteks suuremaid testreid, pesukaitsmeid, plaastreid vms.


Kosmeetikakott pärineb PiP Studio brändilt, "Pip Bags" sarjast. PiP Studio on Amsterdamist pärinev bränd, mis toodab koduesemeid alates tapeetidest portselannõudeni välja. Eestis kahjuks minu teada PiP Studio ametlikku esinduspoodi või edasimüüjat pole, lähimad meile asuvad Norras, Taanis, Rootsis ja UK's (seega pole mul aimugi, kust minu oma pärineda võib). PiP Studiol on hästi armas tunnuslause ka: "Happy products for Happy people". Lähemalt saate tutvuda PiP Studio imearmsate toodetega nende kodulehel http://www.pipstudio.com/en

www.amara.com


Ning see ei olnud veel kõik! Koti enda sees oli ka veel midagi ;) Leidsin sealt ühe kätekreemi, duššigeeli ning kehakreemi! Ja kõik veel täissuuruses tooted! Vau :)

Kätekreem energiat andva pojengiga (75 ml) lõhnab tõepoolest nagu varasuvine pojeng! Kätekreem on rikkalik segu Q10'st, E-vitamiinist, sheavõist, kakaovõist ja magusmandliõlist.

Duššigeel ergutava sinise orhideega (200 ml) on mõnus, värske leevendus kehale pärast kuuma suvepäeva. Ka duššigeel sisaldab endas E-vitamiini.

Kehakreem meeliülendava karikakraga (250 ml) on kerge losjoon, mis imendub nahka kiiresti ning jätab selle siidiselt pehmeks. Jällegi sisaldab ka kehakreem järgnevaid komponente: Q10, E-vitamiin, sheavõi ja magusmandliõli.

Vasakult: Kehakreem, duššigeel ja kätekreem

Kosmeetika kotikese seest pärineb aga kosmeetikabrändilt Yardley London ning kõik nähtud tooted on made in England. Yardley London'i brändi tunnuslõhnaks ehk signature scent'iks on muideks lavendlilõhn. Bränd on keskendunud kosmeetika tootmisele, alates kreemidest kuni lõhnadeni välja ning neid nii meestele kui naistele. Ma jällegi ei tea, et Yardley Londoni tooteid Eestis kuskil näinud oleks, aga ma võin eksida ka. Kodulehelt (mille aadress on siin: http://www.yardleylondon.co.uk) ma igatahes edasimüüjate või esinduspoodide kohta infot ei leidnud.

www.thedrum.com

* * *

Kingitusi on alati tore saada. Aga veel toredam on, kui need kingitused panevad sind avastama uusi brände, lõhnasid, kodulehti, kontseptsioone ja tekkimislugusid. Olen oma kingikottidega igatahes väga-väga rahul ja jään salaja juba uusi ootama.

Päikest!

No comments :

Post a Comment